Natura Bisse Diamond Luminous Treatment

Natura Bisse Diamond Luminous Treatment

Ready. Set. Glow! De Diamond Luminous Treatment verbetert de glans en vermindert pigmentatie. Een doffe huid is verleden tijd. Je loopt de salon uit met een stralende huid en een frisse glow.

Deze behandeling bevat:

- Relaxing ritual
- Milde reiniging
- Exfoliatie d.m.v. Perfecting Resurfacing Peel
- Relaxing rug/ nek massage
- Dieper ingaan op de pigmentatie van de huid 
- Gebruik van het Led Mask
- Relaxing arm massage
- Applicatie verzorging en bescherming
 

Hyperpigmentatie behandeling

Last van pigmentatie door bijvoorbeeld zonschade, hormonale veranderingen, littekens, huidveroudering, ontstekingen, medicatie of genetische aanleg? Dan is de Natura Bisse Diamond Luminous Treatment de perfecte gezichtsbehandeling voor jou. 
De Natura Bisse Diamond Luminous Treatment helpt hyperpigmentatie te vervagen, egaliseert de huid en heeft verschillende voordelen tegen huidveroudering. 
 

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie, beter bekend als pigmentvlekken op de huid worden veroorzaakt door een overproductie van melanine. Melanine is de kleurstof die verantwoordelijk is voor de kleur van de huid. 
Extreme productie van melanine zorgt ervoor dat de huid donkerder kleurt op verschillende plekken, zoals het gezicht. Je krijgt dan donkere vlekken op de huid. 
 

Oorzaken hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is een gevolg van schade aan de huid. Deze schade kan komen door de zon, maar bijvoorbeeld ook door hormonen, medicijnen of ontstekingen. De meest voorkomende oorzaken van hyperpigmentatie zijn:

  • Blootstelling aan de zon;
  • Hormonale veranderingen zoals de anticonceptiepil of een zwangerschap;
  • Letsel in de vorm van littekens in de huid door bijvoorbeeld acne, wonden of operaties;
  • Ontstekingsaandoeningen zoals eczeem of psoriasis;
  • Genetische aanleg, levensstijl en voeding;
  • Chemische stoffen zoals medicijnen.

Doordat de huid in aanraking komt met één van bovenstaande oorzaken, beschadigt de huid. Hierdoor kan het zijn dat de huid zichzelf gaat beschermen door extra melanine aan te maken. Dit zorgt voor donkere vlekjes of donkere plekken op de huid. 
 

Dé behandeling tegen hyperpigmentatie en huidveroudering 

De Natura Bissé Luminous Treatment is dé gezichtsbehandeling tegen hyperpigmentatie en huidveroudering. Met een combinatie van geavanceerde producten die worden aangebracht met Natura Bissé's exclusieve precisiekwast en een "uitvegende" techniek.
 

Stap 1: de reiniging en peeling 

De eerste stap in dit geavanceerde protocol is een luxueus reinigingsritueel, dat al begint met het opnemen van verhelderende ingrediënten. De reiniging wordt gevolgd door een doeltreffende perfectionerende peeling, die de huid vernieuwt, egaliseert en zichtbaar verfijnt.
 

Stap 2: de correctiefase

Na het reinigen van de huid brengen we een verhelderend concentraat aan. Dit wordt aangebracht met de exclusieve precisiekwast van Natura Bissé en een uitvegende techniek die helpt bij het verminderen van hyperpigmentatie. Deze intensieve correctiefase ronden we af met het gebruik van LED-licht.
 

Stap 3: de huidverjonging

Na de correctiefase gaan we verder met de huidverjonging. Hiervoor voeren we een shiatsu massage uit. Deze stimuleert de huid en belangrijke punten in het gezicht voor een direct, merkbare verjongende effecten.
Tenslotte brengen we een intens, hydraterend en kalmerend masker aan. 
Direct na de behandeling geniet je van een soepele, stralende en stevige huid met zichtbaar minder pigment. 
 

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed te beschermen met een SPF en extra op te passen met uv-stralen.
Voor het beste resultaat adviseren we de Natura Bissé Diamond Luminous producten te gebruiken.

De behandeling kost € 99,- en duurt 60 minuten.

€ 99,- (60 min.)