Hybrid Brow Treatment

Hybrid Brow Treatment

Ben je helemaal fan van henna brows maar zou je willen dat je nog iets langer kon genieten van de intensiteit? Of ben je allergisch voor henna, maar wil je wel langere tijd genieten van perfecte wenkbrauwen? Dan zijn Hybrid Brows echt wat voor jou!
 

Wat zijn Hybrid Brows?

Hybrid Brows is de nieuwste trend op het gebied van browstyling. Het is een semi permanente wenkbrauwbehandeling, die tot wel 7 weken zichtbaar is! Met Hybrid Brows wordt de huid onder de wenkbrauwen en de wenkbrauwharen geverfd en mooi in vorm gebracht. 

Het concept van Hybrid Brows is hetzelfde als wenkbrauwverf en henna, maar dan met een langduriger resultaat. In vergelijking tot reguliere wenkbrauwverf vervaagt de verf niet, maar groeit het uit. Hierdoor is het effect tot wel 7 weken zichtbaar.

Doordat de hybrid verf ammonia vrij is, droogt het de haren niet uit en kan het in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden. Hybrid Brows zorgt voor een optimale kleuring van de wenkbrauwen en de huid met een zacht ombre, poederachtig make-up effect.
 

Voordelen van Hybrid Brows

  • Hoog gepigmenteerd voor expressief en rijk resultaat;
  • Kleurt de haartjes én de huid;
  • Blijft gemiddeld tot 10 dagen op de huid zichtbaar en tot 7 weken op de haren;
  • Geschikt als je oneven/ gaten in de wenkbrauw hebt.

 

Werkwijze

Aan de hand van je eigen, natuurlijke wenkbrauwen wordt er eerst besproken wat de wensen en verwachtingen zijn van de behandeling en wat bij jouw gezicht past qua kleur en vorm.

Tijdens de Hybrid Brows behandeling beginnen we met het voorbereiden van de huid en wenkbrauwen. Dit doen we door de huid en wenkbrauwen te ontvetten en te reinigen. Zo creëren we een schone, egale, gladde basis. 

Vervolgens worden de wenkbrauwen voor een groot deel, door middel van een milde hars, in model gebracht. Vervolgens worden de wenkbrauwharen en huid met de hybrid verf gekleurd. Dit brengen we in een ombre effect aan, zodat het natuurlijk oogt. 

Tot slot worden de wenkbrauwen afgewerkt met concealer en in model gebracht met een brow gel.
 

Nazorg

Hoe lang de hybrid verf op de huid blijft zitten hangt af van je huidtype en de verzorging. Om zo lang mogelijk plezier van je wenkbrauwen te hebben, adviseren we om de wenkbrauwen zo min mogelijk te reinigen, te scrubben of nat te maken en producten op oliebasis te vermijden. 
 

24 uur na de behandeling

In de eerste 24 uur na de behandeling adviseren we om de wenkbrauwen niet nat te maken en direct zonlicht te vermijden. 

 

Prijs

De kosten voor een Hybrid Brow treatment bedragen € 79,-. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
 

€ 79,- (60 min.)