Anti-cellulite & lifting Body Treatment

Anti-cellulite & lifting Body Treatment

Deze anti cellulitis behandeling is een ware workout voor je huid! De intensieve massage bevordert de doorbloeding en activeert de aanmaak van collageen en elastine. Het is de ideale behandeling om de huidconditie te verbeteren van binnenuit!

 

Bindweefselmassage

Tijdens een bindweefselmassage masseren we het onderhuids bindweefsel. Bindweefsel is onderdeel van de huid en bevindt zich onder de opper- en lederhuid en geeft ons lichaam vorm en stevigheid. Maar het weefsel is niet alleen functioneel. Gezond bindweefsel zorgt voor gezondheid en schoonheid. Zo voert het bindweefsel afvalstoffen af via het lymfestelsel en maakt het hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt en daardoor mooi strak blijft. 

Tot slot bevat bindweefsel collageen en elastische vezels. Dit zorgt voor een elastische, stevige huid.
 

Ongezond bindweefsel

Ongezond bindweefsel kan er onder andere voor zorgen dat de huid slap en kwetsbaar wordt, vocht en afvalstoffen zich ophopen en producten minder goed worden opgenomen. Hierdoor maakt de huid minder collageen en elastine aan, wat er voor zorgt dat je last kan krijgen van rimpels, cellulite en een grauwe, doffere teint krijgt. 
 

Hoe gaat een bindweefselmassage in zijn werk

Tijdens een bindweefselmassage masseren we de dieper gelegen huiddelen, het bindweefsel. Hiermee stimuleren we de bloedsomloop, wat zorgt voor meer zuurstof in het bloed, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. 

Daarnaast masseren we vochtophopingen en onderhuidse verklevingen, wat het weefsel soepeler maakt. 
 

Het effect

Een bindweefselmassage zorgt voor een gezonde, strakke en stralende huid. Daarnaast kunnen we cellulitis zichtbaar verminderen. 
 

Het resultaat van een bindweefselmassage op het lichaam

Bij het masseren van het bindweefsel op het lichaam zorgen we ervoor dat vochtophopingen en onderhuidse verklevingen worden opgelost. Hierdoor vermindert onder andere cellulitis. Daarnaast wordt de huid strakker en steviger, door de natuurlijke aanmaak van collageen.
 

Bindweefselmassage gezicht

Ook het bindweefsel in het gezicht kan gemasseerd worden. Dankzij het liftende effect van de massage, noemen we het ook wel de natuurlijke botox. De gezicht bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels vervagen, gezichtsverzorging beter wordt opgenomen en de huid een mooie, natuurlijke glow krijgt.  

 

Optimaal resultaat

Om optimaal resultaat te halen uit de bindweefselmassage, adviseren we om deze behandeling in kuurvorm te doen. In 6 behandelingen (een keer per week) zorgen we dat jouw huid strak en stralend is. 
 

MYSC Anti Cellulite Kuur

 

Na de massage

Na een bindweefselmassage voelt de huid direct steviger aan. Het kan zijn dat de huid er wat roder uit ziet en beurs aanvoelt. Schrik hier niet van! Dit komt door de verschillende technieken die tijdens de behandeling worden gebruikt. Het rode, beurse gevoel trekt gemiddeld binnen een week weg. 
 

Prijs

De kosten voor een bindweefselmassage bedragen € 95,-. De behandeling duurt 30 minuten. Wil je optimaal resultaat behalen? Dan adviseren we een kuur te volgen. De kosten voor de kuur bedragen nu €475,- in plaats van €570,-, voor 6 behandelingen
 

€ 95,- (30 min.)
Connective tissue massage:

This is a true workout for your skin! A connective tissue massage is an intensive massage that activates the blood circulation in the skin and as a result new collagen and elastin fibers are formed.


 


Now also available in a cure form € 570, - for € 475, -!